dinsdag 25 september 2012

Glamour day 2012

   


Aanstande zaterdag, 29 september 2012, is het National Glamour Day! Op deze dag krijg je op heel veel merken 20% korting. Het enige wat je hoeft te doen is de Glamour voor 2,99 te kopen en hem bij aankoop van iets te laten zien. Je hoeft niks uit het tijdschrift te schuren.




  Happy NEW SHOPPING SEASON!

" Celebrate fashion op National Glamour Day. De achtste editie van Nederlands leukste shopfestijn is groter en spraakmakender dan ooit.
Op zaterdag 29 september krijg je minstens 20% korting bij maar liefst 51 merken in Nederland en België. Inderdaad een recordaantal, en dat is nog niet alles. Zo trakteert Coca-Cola light in verschillende modesteden op een heerlijk fris drankje – inclusief Jean Paul Gaultier-glas – en reis je dit jaar met megakorting naar je favoriete shopcity, dankzij NS. Het enige wat je hoeft te doen om 29 september tot een happening te maken is het Glamour oktobernummer meenemen.
Zo werkt het:
•    Zorg dat het oktobernummer van Glamour op zaterdag 29 september in je tas zit.
•    Je krijgt (minstens) 20% korting op vertoon van deze Glamour. Je hoeft de betreffende pagina dus niet uit te scheuren.
•    Op dit overzicht zie je waar de korting allemaal geldt. 
•    Winkeladressen bij jou in de buurt kun je vinden via de Google maps-tool of via de iPhone-app.
Volg ons ook op Twitter via #NGD12 en blijf op de hoogte!
Extra voordeel voor abonnees
Glamour Gold Card in the pocket als je op zaterdag 29 september aan het shoppen slaat? Zeker doen, want dan krijg je extra korting of je ontvangt een superleuk cadeau bij je aankoop. Hier zie je een overzicht van de deelnemende merken en winkels.



iPhone app

Download nu de iPhone NGD App met alle informatie, inclusief goodies en andere extra’s! "     Bron: www.glamour.nl 
Laura en ik gaan zaterdag naar Rotterdam om te shoppen. Een shoplog kunnen jullie zeker weten verwachten!
Gaan jullie shoppen aanstaande zaterdag?
Liefs, Cheyenne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten