maandag 13 augustus 2012

How to wear; the boyfriend blazer

Je ziet ze veel, de boyfriend blazers, maar hoe zijn ze nou te combineren? 


Een boyfriend blazer is een oversized blazer. De naam zegt het al, je zou dit soort blazers zo in de kast van je vriendje kunnen vinden. Dit soort blazers zijn dus iets langer en wijder dan dan ze normaal zijn. Je moet het dus zo zien te combineren, dat het er nog vrouwelijk uitziet. 

Hoe kun je de boyfriend blazer goed combineren?
Je kunt de blazer het beste combineren, door hem te dragen met een mooie skinny jeans en een mooi blousje/shirtje/singlet. Let erop dat het topje wat je eronder draagt, niet erg wijd en los is, omdat de blazer dat ook al is. Hakken of sneakers, zoals AllStars, staan hier erg leuk bij. Je kunt de blazer ook goed combineren met een mooi jurkje.

Wat is een minder goede combinatie?
Hoe ik een boyfriend blazer nooit zou combineren is met wijde kleding eronder. Bijvoorbeeld een oversized shirt, met een boyfriend jeans en dan nog is een boyfriend blazer erover heen. Dit gaat er erg slonzig uitzien (vind ik dan). Je kunt natuurlijk wel een wijd shirt eronder dragen, maar dan zou ik het combineren met een legging eronder (als het shirt lang genoeg is). 

Here some inspiration from Lookbook






Wat vinden jullie van de boyfriend blazers?

Liefs, Laura


Geen opmerkingen:

Een reactie posten