dinsdag 10 juli 2012

Niet op vakantie?

562644_273528139410696_635513278_n_large

Tja, niet iedereen heeft geld of tijd om 3 weken weg te gaan in de zomer. Ik zelf blijf dit jaar ook in Nederland. Dat heeft met verschillende dingen te maken, maar dat is niet belangrijk. Hier in Nederland zijn er ook zat leuke dingen te doen.



Dagje weg

Een dagje naar een pretpark, dierentuin, het strand, een museum, rondvaard met de boot en ga zo maar door. Je kan ook, als je wat geld hebt en nieuwe kleding wilt, een dagje naar Antwerpen of Luik om te shoppen.

Tumblr_m6h85r4epv1rv3sfko1_500_large



Overnachten voor één nachtje

Dit is iets dat ik wel ga doen deze vakantie. Ik ga met m'n ouders en broertje een nachtje overnachten op Terschelling. We hebben het wel een beetje luxe gemaakt omdat we er allemaal wel een beetje van balen dat we geen 3 weken naar Turkije hebben geboekt. Maar daar wil ik niet over na denken. Je zou ook een nachtje kunnen overnachten in de buurt van een groot winkelcentrum, of in een hele mooie omgeving zoals de Veluwe.


 
Festivals

Meestal zijn er rond deze periode veel festivals. Ga een kijken op internet of er binnenkort een festival bij jou in de buurt is. Je kan er alleen heen gaan, maar met je vriend/vriending/broer/zus/hond/cavia of goudvis kan je er ook prima naartoe.

Img_3257_4ff5c85a9606ee7eb0001bb3_large
Tumblr_m6mxrmm7pj1qfbtvro1_500_large

Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. Het belangrijkste in de vakantie is dat je ervan geniet, en niet gaat stressen over school of je werk. Vervelen in de vakantie kan ook, de meest geniale ideën zijn onstaan doordat mensen zich verveelde.

Geniet van je vakantie!
Liefs, Cheyenne

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Er zijn inderdaad genoeg leuke dingen te doen tijdens je vakantie :). Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Als je er maar van geniet inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen